неделя, 7 март 2010 г.

Ако си пушач и правиш това - Мразя те!

Една снимка на човешката простотия :)



=======================================

5 коментара:

  1. Пушач съм, но и аз мразя това!
    Под моя прозорец е същото, и е отвтрат.

    Непрекъснато прекопавам, садя цветя, направих асмалък, посадих череши,праскови, смониня, люляк, кокичета, орхидеи, чимшир, здравец и какво ли не още...е, няма сила,която може да вкара в час няколко простака.

    Не е достатъчно да си пушач, трябва и да си простак...български.

    ОтговорИзтриване
  2. Простотията е на всяка крачка, за съжаление!

    ОтговорИзтриване
  3. Има и много съвестни пушачи, които пазят чисто... ако не дробовете си, то природата. Но има и страшно много боклуци, на които не има прави впечатление, че газят в бунище. Миналата година станах свител на следното - полицейска кола спира на един мост(това е забранено по прицнип ама...), един полицай излиза с 2 препълнени найлонки и ги хвърля в реката. Какво да кажа.
    Имаше един опит, според които, ако детето ти разхвърля през цялото време и ти искаш да го отучиш от този дразнещ навик е по-добре да не си мърдаш пръста. След време, обградено от сътворената кочина, то само ще поеме инициативата. За жалост в градска среда е по-верояно чумата да се завърне измежду тоновете смрад навсякъде, отколкот да вземем да празим чисто.

    ОтговорИзтриване
  4. Oоо Аз отдавна съм въвел в употреба нова дума за това - ФАСКА...
    България е мястото за измисляне на нови технологии и нов начин на живот. Само че сега имаме нужда да се научим на обратното

    ОтговорИзтриване